Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Svetový deň vody 2023

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Erika Bobíková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 19-marec-2023 05:18

Na podnet Organizácie spojených národov si každoročne 22. marca pripomíname Svetový deň vody. Kampaň Svetového dňa vody 2023 sa spustila 10. januára 2023.

Svetový deň vody
Tento rok sa OSN zameriava na urýchlenie zmien na vyriešenie krízy nedostatku vody a osvety v oblasti hygieny. Globálna kampaň má názov “Be the change” (“Buď zmenou”) a povzbudzuje ľudí, aby vo svojom živote podnikli kroky na zmenu spôsobu, akým používajú, spotrebúvajú a hospodária s vodou. A keďže voda ovplyvňuje nás všetkých, potrebujeme, aby každý začal konať čo najskôr. Zapojte do tejto kampane a spoločne tak skúsme zmeniť spôsob, akým vo svojom živote používame, konzumujeme a hospodárime s vodou. Viac info na http://www.worldwaterday.org/
Preto aj tento školský rok sme pre Vás pripravili v priestoroch školy vodný bar v spolupráci so spoločnosťou AQUAPRO a.s., a spoločnosťou MADDFRUIT s.r.o. Dňa 22. marca 2023 si budete môcť vo vodnom bare doplniť svoj pitný režim naplnením vody do vlastnej fľaše , pohára či džbánu a pridať si k tomu ovocie podľa vlastného výberu - pomaranč, limetka, citrón. Podporte preto tento deň aj modrým oblečením počas celého vyučovacieho procesu. Koordinátori pre ZŽŠ.

logo aqua  logo madd 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft