Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

SPRÁVNA VOĽBA POVOLANIA - ŠTUDUJ V KRAJI

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Martina Ďurišinová, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 12-február-2023 22:23
SPRÁVNA VOĽBA POVOLANIA - ŠTUDUJ V KRAJI

Dňa 9.2.2023 sa v rámci kariérového poradenstva pre žiakov základných škôl konala v športovej hale Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach prezentačná výstava 13 župných škôl KSK.

Žiaci našej školy odprezentovali získané vedomosti, praktické zručnosti a návyky v študijných odboroch praktická sestra, masér a farmaceutický laborant. Návštevníci si mohli dať vyšetriť krvnú skupinu, zmerať krvný tlak a zistiť hodnoty krvného cukru. Ich pozornosť upútala aj príprava liekov, masáže horných končatín a krčnej chrbtice. Neoddeliteľnou súčasťou bola aj virtuálna realita, prostredníctvom ktorej si mohli záujemcovia prezrieť jednotlivé časti tela. Základnou myšlienkou tohto podujatia, ktoré prebieha pod záštitou Košického samosprávneho kraja, je informovať žiakov základných škôl a ich zákonných zástupcov o možnostiach štúdia na stredných školách.

 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft