Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

MOSTY BEZ BARIÉR SPÁJAJÚ DVA SVETY

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 26. september 2019, 06:00
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Jana Gažíková, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 23-september-2019 05:49

Mosty bez bariér plagát 2019

Dňa 18.09.2019 sa naša škola zúčastnila festivalu tvorivosti a spolupráce zdravotne znevýhodnených a zdravých mladých ľudí pod výstižným názvom Mosty bez bariér, ktorý už 10. rok organizoval Košický samosprávny kraj pod záštitou predsedu KSK Ing. Rastislava Trnku.

V parku pri historickom kaštieli Majláthovcov sa zišli študenti z viacerých stredných škôl z Košického kraja, kde prezentovali svoju činnosť spolu so špeciálnymi školami a zariadeniami sociálnych služieb na území kraja. Celodenný festival bol doplnený gurmánskymi špecialitami a sprevádzaný kultúrnym programom a vystúpeniami mladých umelcov.
Cieľom festivalu, ktorý sa stáva tradíciou, je vzájomné spoznávanie sa a prezentácia schopností a šikovnosti žiakov, ako aj šírenie myšlienky bezproblémového spolunažívania zdravých a zdravotne znevýhodnených.
Našu školu na festivale Mosty bez bariér zastupovali 4 žiačky, Andrea Vetrecinová, Katarína Rovenská z III.ZA, Eleonóra Onuščáková a Tamara Kňaziková z III.ZB triedy v doprovode Mgr. Jany Gažíkovej. Prezentovali sa ako mobilná hliadka prvej pomoci.

10. ročník podujatia Mosty bez bariér opäť spojil dva svety – znevýhodnených a zdravých žiakov. Veríme, že tento festival bude pokračovať aj v budúcnosti a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft