Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Valčeková masáž - maderoterapia

  • Ostatná aktualizácia: piatok, 15. apríl 2022, 08:25
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Alena Michalovová, PhDr. Martina Gašparová, jazyková korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 08-apríl-2022 16:39
Valčeková masáž - maderoterapia

Závan Kolumbie k nám priniesla naša bývalá žiačka Julka Jacková tým, že nám predstavila jednu z noviniek v oblasti masážnych techník, ktorú využíva vo svojej praxi a jej vznik patrí práve spomínanej krajine. V rámci odborných predmetov sa mohli žiaci v študijnom odbore masér zúčastniť prednášky, na ktorej sa oboznámili s aplikáciou a technikou maderoterapie – terapie drevom.

Jedná sa o dynamickú metódu, ktorá sa prevádza čisto prírodnými anatomicky tvarovanými drevenými valčekmi a pôsobí stimulačne hlavne na lymfatický systém a zmierňuje celulitídu. Terapia je tiež výborná aj pri odstraňovaní bolesti chrbta či detoxikácii tela. Odborná prednáška mala pozitívne ohlasy, nakoľko pre mnohých žiakov to boli nové poznatky a niektorí si túto techniku vyskúšali na vlastnej koži. Jednoznačne sme sa zhodli, že takúto valčekovú masáž odporúčame každému.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft