Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Dorotka a jej priatelia

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 05. september 2022, 19:38
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Lenka Dobiašová, , koordinátorka projektu, jazyková korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 05-september-2022 19:38

Po troch rokoch ovplyvnených pandémiou COVID19 sa tešíme, že v tomto školskom roku budeme môcť opäť spolu s materskými školami realizovať projekt MSČK Dorotka a jej priatelia.
Cieľom projektu je pomocou hier naučiť deti v materských školách starať sa o svoje zdravie, rozpoznávať nebezpečné situácie, poskytnúť prvú pomoc. Počas celého školského roka, raz za mesiac, si deti formou hry, príbehov a básničiek osvoja postupy prvej pomoci, empatické správanie, naučia sa, ako odbúrať strach a paniku, ako komunikovať a nebáť sa pomôcť tomu, kto pomoc potrebuje.

Kvôli tomu, že mnoho bývalých „Dorotkárov“ skončilo štúdium na našej škole, radi medzi sebou privítame nových členov. Všetci, ktorí máte záujem o prácu na projekte, nahláste sa prosím prostredníctvom EduPage Mgr. Dobiašovej.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft